Uitnodiging openbare fractievergadering

Graag nodigen wij u uit voor onze eerstvolgende openbare fractievergadering: Datum: 26 maart a.s., Aanvang: 20.00 uur. Locatie: gemeentehuis Staringstraat 25 in Gendringen.

Wij willen graag de afstand tussen politiek en burger verkleinen. Zeker voor onze trouwe VVD leden en andere geïnteresseerden. Hiervoor organiseren we met enige regelmaat fractievergaderingen waarbij we graag onze leden en introducees voor uitnodigenVoor u een mooie gelegenheid om met ons over onderwerpen van gedachte te wisselen die voor u relevant zijn en voor ons een mooie gelegenheid om u bij te praten.

 

Graag nodigen wij u uit voor onze eerstvolgende openbare fractievergadering:

 

Datum:                       26 maart a.s.,

Aanvang:                    20.00 uur.

Locatie:                       gemeentehuis Staringstraat 25 in Gendringen.

 

Hoe leuk zou het zijn als u één of meerdere introducees meeneemt. Voor uw gasten een mooie gelegenheid om kennis te maken met de VVD-fractie. Op deze avond bereiden we ons als fractie voor op de vergadering van de Gemeenteraad die gepland staat op 28 maart a.s..

 

We stellen het op prijs indien u zich vooraf aanmeldt door een mail te sturen naar r.spijkers@raadoude-ijsselstreek.nl., onder opgave van het aantal personen. Dan weten wij hoeveel kopjes koffie wij klaar moeten zetten. Heeft u een onderwerp dat u graag met ons wilt bespreken dan kunt u dit vermelden bij de aanmelding. Wij kunnen ons hier dan op voorbereiden.

 

Wij verheugen ons op uw komst.