Het verkiezingsprogramma 2022-2026!

Het verkiezingsprogramma is er. De VVD fractie is trots op het programma waarmee de wij in maart 2022 de gemeenteraadsverkiezingen ingaan.

De VVD werkt er hard aan om de regio Achterhoek te laten door-ontwikkelen, zodat we interessant blijven voor wie hier al woont of werkt en we nog interessanter worden voor mensen die dat overwegen. Voldoende werkgelegenheid, een goede bereikbaarheid, een veilige leefomgeving, volop zorg waar nodig, de juiste woning voor iedereen, solide financiën, duurzaamheid en economische ontwikkelingen zijn voor de VVD de thema’s van vandaag. Deze thema’s bekijken we vanuit een liberaal perspectief: zelfstandigheid, eigen kracht en creatief ondernemerschap.

Om als regio daadkrachtiger te worden richting de provinciale, landelijke en Europese politiek, hecht de VVD er waarde in de genoemde thema’s regionaal breed op te trekken. Regionale onderwerpen kunnen alleen goed worden opgepakt als alle neuzen dezelfde richting op staan. Daarom werken we in de Achterhoek nauw met de andere VVD fracties. En verschijnt er ook een Achterhoekprogramma met daarin de onderdelen waarop we elkaar gaan versterken.