Otto Willemsen Versterkt VVD Fractie Oude IJsselstreek

Otto Willemsen is 20 januari j.l. als fractie ondersteuner van de VVD Oude IJsselstreek geïnstalleerd. VVD-fractie: We zijn blij met Otto in ons team. Hij is lokaal betrokken, brengt veel ervaring mee op het gebied van duurzaamheid en kent de gemeentelijke organisatie vanuit zijn rol als projectleider energietransitie en de omgevingswet bij de Gemeente Bronckhorst. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring als fractievoorzitter van de fractie bedrijven in het algemeen bestuur van Waterschap Rijn en IJssel waar hij in zijn tweede periode zit.

Otto Willemsen is 20 januari j.l. als fractie ondersteuner van de VVD Oude IJsselstreek geïnstalleerd.  VVD-fractie: We zijn blij met Otto in ons team. Hij is lokaal betrokken, brengt veel ervaring mee op het gebied van duurzaamheid en kent de gemeentelijke organisatie vanuit zijn rol als projectleider energietransitie en de omgevingswet bij de Gemeente Bronckhorst. Daarnaast heeft hij de nodige ervaring als fractievoorzitter van de fractie bedrijven in het algemeen bestuur van Waterschap Rijn en IJssel waar hij in zijn tweede periode zit.

Otto: ik ben opgegroeid op een boerderij in Terborg, woonde lang in Varsseveld en nu in het buitengebied van Netterden. Mijn wortels liggen dus geheel in de gemeente Oude IJsselstreek.

De benoeming als fractie ondersteuner van de VVD-fractie is voor Otto de eerste stap. Hij staat ook op de verkiezingslijst van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in Oude IJsselstreek op 16 maart a.s.

Otto: Ik sta op deze lijst omdat ik graag in de raad wil om mijn toegevoegde waarde in te zetten voor de inwoners van onze mooie gemeente. Ik ben erg trots op mijn 6e plek op de lijst.

Ik ben al een aantal jaren lid van de VVD. En met deze fractie heb ik een topteam gevonden met enthousiaste mensen die zich sterk maken voor lokale belangen. En uiteraard met steun en invloed door korte lijntjes op regionaal, provinciaal en ook landelijk niveau. Daardoor worden de lokale belangen nog beter bediend, aldus Otto.